Om Lina

OM LINA

 

Lina är vår junior designer, som har kreativitet sprutandes ut ur öronen. Hon är den som bla. sköter Pattern & Gradings ansikte utåt, såsom grafisk profil, sociala medier, hemsida mm. och det riktigt kliar i hennes fingrar att få hjälpa Ert företag att synas på bästa sätt!

 

VAD KAN LINA GÖRA FÖR ER?

 

Design

Lina assisterar Sara i designarbetet och är en fena på idéskisser, kundmöten och arbete i de kreativa program som vi använder.

 

Print design/mönster

Mönster är det bästa Lina vet. Kontakta oss om ni vill skräddarsy ett mönster för just er, eller om ni vill köpa något av hennes befintliga mönster.

 

Illustration

Till böcker, tidningar, hemsidor, produkter, mm.

 

Fotoredigering/retusch

Allt från färgkorrigeringar och weboptimering till friläggningar och avancerad retusch.

 

Grafisk profil och logotyputveckling

Alla företag behöver en väl uttänkt grafisk profil och logotyp.

 

Strukturell webdesign, rådgivning

Lina hjälper dig som har liten budget att enkelt bygga en egen snygg och användarvänlig hemsida.

 

Användbarhetstester och beteendeanalyser

En bra idé är att låta en testgrupp testa din hemsida/produkt inför launch. Lina leder denna testgrupp och analyserar användarnas beteende, allt för att du ska kunna ge kunderna det de vill ha.

 

Deltagande design workshops och analyser

Deltagande design är en metod där man aktivt involverar alla intressenter i designprocessen för att säkerställa att resultaten möter deras behov och krav. Deltagarna medverkar i flera steg av processen genom att dels hjälpa till med problemformulering och komma med idéer och förslag på lösningar men också under utvecklingsfasen genom att utvärdera de föreslagna lösningarna. Lina leder dessa fokusgrupper, workshops och intervjuer.

 

Sociala medier och digital marknadsföring

Att använda sig av Facebook, instagram och twitter är billiga och effektiva sätt att marknadsföra ditt företag. Lina hjälper både er som är nybörjare och mer vana att få ut det mesta ur dessa ovärderliga verktyg.

 

Grafisk design/layout

Lina designar allt du kan tänkas behöva. Bokomslag, tidningslayout, broschyrer, visitkort, flyers, skyltar, etiketter, förpackningslösningar, hangtags, dokumentmallar (t.ex fakturamallar, orderformulär mm), tidningsannonser, interaktiva banners mm.

 

Fotografi

Lina har goda kunskaper i produkt- och porträttfotografi.

 

Kurser/workshops

Lina håller gärna kurser/workshop för företag och privatpersoner i ämnen som webdesign, print design/mönsterdesign, fotoredigering, adobes program, fotografi, hållbar design, starta webshop mm.

 

ETT URVAL AV LINAS ARBETEN

 

CAROLINA DURELL

Junior Designer

Pattern & Grading Sweden AB

Email: lina@patternandgrading.com

Copyright Pattern & Grading 2017

Pattern and Grading AB

 

Kungmagnusväg 3

62145 Visby

 

+46 707 81 28 91

contact@patternandgrading.com